Säkerhet i fokus

20160705-ROBL1875_web.jpg

Erfarenhet

Med mångårig erfarenhet av såväl arenasäkerhet som klubbar och konserter tar vi oss an alla slags utmaningar inom eventsäkerhet utan att tveka. Personalen är certifierad och noga utvald beroende på typ av evenemang och behov.

Obegränsad kapacitet

Vår personal arbetar regelbundet med evenemang för Allsvenskan, samtliga större festival- och konsertarrangörer i Norden och en uppsjö av små och stora företag. Oavsett uppdrag så tar vi oss an alla förfrågningar med engagemang och entusiasm.

Blueprint.jpg

Konsulttjänster

Limiter erbjuder även rena konsulttjänster i de fallen då det finns behov att se över säkerheten, men där det finns etablerad personal på plats. Exempel på det kan vara planering och byggnation av insläpp vid nattklubbar och mindre festivaler, eller framställande av ritningar över säkerhetsområden.

Publikvärdar

Våra publikvärdar fungerar som ett komplement till varje event där det finns behov av personal som agerar i bakgrunden och ser till att varje event efterlever säkerhetskraven för lokaler och arenor. Vi arbetar endast med utbildad personal och bemöter alla gäster med hövlighet och god serviceanda.