Allt Från trådlös till mållös.

Stage_dancers_blue.jpg

Teknik

Vi jobbar tillsammans med teknikleverantörer över hela landet för att säkerställa alla behov när det kommer till teknik. Våra leverantörer löser såväl storformat i form av LED-skärmar, högtalare och festivalscener, som mindre mobila scener, mässproduktioner. miljöbelysning, mässteknik och montrar.  

Artister

Tillsammans med några av Sveriges bästa band, artister och DJ:s så kan vi leverera olika scenkoncept beroende på önskemål. Skräddarsydda shower eller färdiga koncept? Ni väljer själva efter behov och vi levererar därefter. 

Ullevi_main_stage_summer.jpg

Utställningar & Mässor

Behöver du snygga och praktiska lösningar för mässor och utställningar? Våra samarbetspartners löser några av de snyggaste lösningarna, som inte bara medför en klar fördel mot andra utställare utan även ett koncept som är lätt att bygga och implementera vid roadshows och kampanjer överallt.

Turnéer

Vi producerar gärna turnéproduktioner, oavsett om det är en show, artistturné eller rent av en produktlansering, Vår personal är vana att jobba med allt ifrån produktionsrepetitioner, casting, teknik och transporter.