Gocciani Weekend 2018

instagram Block
This is an example. To display your Instagram posts, double-click here to add an account or select an existing connected account. Learn more

Hair we go!

Som leverantör till frisörsalonger i hela Sverige så är Goccianis Weekends ett populärt inslag bland de flesta frisörer som vill hämta inspiration under en hel helg på Stenungsbaden Yacht Club i Stenungsund.

Ni är grymma som vanligt!
— André Engström, VD Gocciani AB

Limiter levererar tillsammans med teknikpartner Ljud Med Mera såväl underhållningskoncept som tekniklösningar för både föreläsare och modellvisningar som den klassiska banketten med tillhörande show. Fokus läggs på att hitta rätt layout i lokalen för såväl seminarier, modevisningar samt bankett. Tonvikten ligger även på att hitta rätt ljussättning eftersom alla hårfärger måste återges på bästa sätt på såväl filmer som fotografier.