Mc Donalds medarbetarfest 2017

Carina och Ulf Ternström

Carina och Ulf Ternström

De bästa medarbetarna gör den bästa restaurangen!

Tillsammans med franchisetagare Ulf Ternström har Limiter jobbat i tre år med att producera och genomföra den årliga medarbetarfesten. Målet har varit att knyta närmare kontakt mellan ledning och medarbetare och stärka utvecklingen, kunskapen, gemenskapen och värdegrunden ute på restaurangerna. Något som i år lett till att restaurangen i Mölndal i Göteborg blivit utsedd till bästa restaurang i Sverige. En bedrift som är lika fantastisk som välförtjänt. 

Vi är jättenöjda med upplägget, förberedelserna och genomförandet av eventet. Limiter har varit helt fantastiska, och det är alltid lika roligt att jobba ihop med er
— Ulf Ternström

Med 6 restauranger och över 200 medarbetare under sig så har Ulf och hans fru Carina strävat efter att göra varje restaurang så effektiv men ändå så dynamisk och trevlig som möjligt. Limiters arbete har till stor del baserats på att ta oss ut på restaurangerna och filma arbetet, men även fånga dynamiken i vardagen och framför allt glädjen som binder medarbetarna samman. Detta klipper vi ihop till en medarbetarfilm som visas internt under själva medarbetarfesten. Vi jobbar också nära Mc Donalds i stort för att se till att riktlinjerna gällande logotyper, varumärket och generella riktlinjer inom organisationen följs när det gäller media, och all produktion avseende film inne på restauranger och medarbetare hålls "in-house".

Medarbetarfilmen plus prisutdelning av olika kategorier som "Årets rookie" och "Årets produktion" och intervjuer med ledningen hålls ihop av en konferencier som tillsammans med bildproducent, ljudtekniker och projektledare håller ett bra tempo under kvällens alla punkter. 

Festen som i tre års tid har huserat på Park Lane i Göteborg har alltid varit ett uppskattat inslag för alla, och Limiter jobbar varje år med en ny grafisk approach för att göra varje år unikt i sig, men även att knyta ihop kvällen digitalt genom allt från loggor som visas på skärmarna under tiden det inte händer något på scen, genom prisutdelningarna och vidare under hela kvällen.

Genom att samarbeta med Park Lanes söndagsklubb, som är ett välkänt tillhåll för alla i restaurangbranschen, så kan underhållningen i form av resident DJ starta i förväg som en exklusiv timma innan klubben släpper in. Festen är alltså redan igång för de som kommer utifrån, och medarbetarnas fest växer sig stor i takt med att kvällen går över i natt.