Vinn Groups Vinnarhelg 2016

Entreprenörer som vågar

Vinn Group är bolaget som håller sig i framkant på alla fronter. Under sitt paraply finns inte mindre än 17 bolag som alla har som mål att växa utan hinder, och med visioner som ligger längre fram än de flesta bolag. Varje år samlas alla bolag under en helg för att få inspiration av varandra, bygga nätverk internt och framför allt att ha roligt!

Tack för att ni var med och gjorde vår helg till en grym succé! Utan er hade det inte blivit lika bra!
— Sara Bondesson - Vinn Group

Vi på Limiter tog fram underhållningskoncept och scenproduktion under helgen, samt scenpersonal under middag och konferens. En spännande och väldigt inspirerande helg under temat "våga" som inkluderade föreläsningar, en talkshow och ett kunskapstorg där en del av bolagen ställde ut sina produkter internt och gav resterande konferensdeltagare insikter om mål och visioner.

Vi är stolta att få arbeta med Vinn, och ser fram emot framtida samarbeten.