Kinnarps Interior - Ladies night

Kinnarps Inreder alla sinnen

Den årliga kundkvällen inriktad mot kvinnliga företrädare för Kinnarps klientel är en uppskattad och fartfylld kväll. Företagets showroom i Göteborg används som lokal och passar utmärkt som expo-lokal för de kunder som vill ställa ut sina egna produkter i Kinnarps miljöer, samtidigt som kvällen bjuder på mat, livemusik, och utlottningar av priser från sponsorer och expo-deltagare. 

Kinnarps Interior har en stark vision som genomsyrar allt vi gör. Vi vill ge människor ett bättre arbetsliv. Och för det krävs mer än bara möbler. Utifrån dina unika behov skapar vi långsiktiga, effektiva helhetslösningar.
— Kinnarps Interior

Den här gången valde vi att bygga konceptet kring ordet "puls". För underhållningen stod Hertzberg & friends som är en fusion mellan DJ och livemusiker/percussion. Under förkvällen höll DJ Rikard Hertzberg tempot och pulsen igång från start, och byggdes sedan vidare genom att ta in saxofon, sång och percussion under olika nyckeldelar av kvällen, där en modevisning från MillaMi var det stora dragplåstret. 

Drygt 300 deltagare fick chansen att nätverka och ta del av Kinnarps nyheter och utbud i kreativa lokaler och med en dynamisk underhållning som lätt anpassades allteftersom kvällen flöt på.