Ford Store Opening - Eklanda

Ford tar sig tillbaka till framtiden.

FordStore Eklanda är Hedin Bils senaste flaggskepp inom koncernen där övertagandet från CMS group har öppnat upp ett nytt märke och nya möjligheter till profilering. Ford i sin tur har med lanseringen av konceptet FordStore siktat in sig på att locka fler kunder genom hög igenkänningsfaktor och tillgänglighet till provkörning av alla typer av modeller oavsett om det rör transport eller personbilar.

Genom FordStore-konceptet kommer besökarna att känna igen sig, oavsett vilket land eller vilken hall de befinner sig i. Det är också bara hos FordStore som besökaren kan se och provköra samtliga bilmodeller från Ford, såväl person- som transportbilar.
— - Ford Pressrelease 2016-02-05

Limiter fick ansvar att producera eventet där fokus skulle ligga på en lunch för utvalda kunder, och där temat fokuserades kring Fords amerikanska arv och hur varumärket varit med och format den moderna bilismen. Miljömusik med anknytning till Amerika från 50-talet fram till idag varvades med livemusik från scenen, intervjuer med anläggningschefen, Anders Hedin, VD för Hedin Bil och även VD:n för Ford Sverige. En klassisk food-truckstil på maten och tydliga visuella anknytningar på en ordentlig LED-skärm gav gästerna en helhetsbild av vad FordStore-konceptet kommer att kunna bjuda blivande kunder i framtiden.